Ontwerp door: Buro In Petteau
Keuzemenu stoppen met roken
Home
Zorgverzekeringen
Trainingen/Coaching
Lasertherapie
Bedrijven
Tarieven
Contact

Stabilisatieplan voor afvallen, dieet d.m.v. een laserbehandeling in Rotterdam.

Trainingen en coaching

Inschrijfformulier

 

Lees meer over de

vergoedingen

van de

zorgverzekeraars

 

 

Stoppen met roken in Rotterdam

 

Afvallen, dieet en gewichtsbeheersing met de Methera Methode

 

 

Het stabilisatieplan

 

De belangrijkste periode is de stabilisatie periode. Na drie weken afvallen, moet het lichaam herstellen en eventuele tekorten weer kunnen aanvullen.
De bedoeling is dat uw lichaam weer in balans wordt gebracht en dat u leert om de juiste balans te vinden tussen uw voedselinname en uw energieverbruik.

 

Als u na 6 weken stopt met het programma eet u dus alweer 3 weken volgens een vast eetpatroon. Tijdens deze weken hebben wij samen met u een verantwoord eetpatroon opgesteld met een goede verdeling van voedings- en bouwstoffen.

 

Voorkomen van een terugval

 

Door de stabilisatie wordt geprobeerd te voorkomen dat u na een periode van het afvaldieet terugvalt in een verkeerd eetpatroon. Het lichaam is een normaal eetpatroon niet meer gewend. Bij veel diëten gebeurt het dat u, na het bereiken van uw streefgewicht, aan uw lot wordt overgelaten en weer terugkeert naar uw oude gewoonten.

 

Ons afvalplan laat u in korte tijd behoorlijk afvallen, maar stopt op tijd en brengt u ook weer terug op een normale hoeveelheid voedsel.
Belangrijk voor de gewichtsbeheersing op de lange termijn.

 

Evalutatiegesprek

 

Na afloop van het traject bespreken we de resultaten samen in een evaluatiegesprek. U kunt beslissen om een volgend traject in te gaan met nieuwe doelstellingen, of u besluit te stoppen. U bent tevreden met uw huidige gewicht. Nadat u gestopt bent is het erg belangrijk de adviezen op te volgen die u heeft meegekregen. U heeft dan beslist geen "jojo-effect". Dit effect ontstaat pas als u terugvalt in uw oude eetpatroon.

 

Onder controle

 

Ook nadat u bent gestopt kunt u ervoor kiezen om onder controle te blijven. Voor sommigen is dat een prettig vooruitzicht. Wij adviseren en motiveren u en proberen uw levensstijl ten aanzien van uw voeding steeds verder te perfectioneren. Bij gezondheid en ziekte speelt voeding een belangrijke rol.

 

Het spreekt voor zich dat wij u adviseren om, naast het gewichtsplan te blijven bewegen. Dit staat niet gelijk aan sporten, hoewel wij een sportactiviteit natuurlijk warm aanbevelen. Bewegen is ook een half uurtje fietsen of wandereln per dag. Even de buitenlucht in om de stofwisseling een extra impuls te geven. Verder is een regelmatig dagpatroon en voldoende rust zeer aanbevelingswaardig.

 

 

Bij Methera Lasertherapie Rotterdam kunt u ook terecht voor:

Neem contact met ons op via:

Tel.: 010 - 452 7413

of het contactformulier

 

Wilt u liever door ons gebeld worden?

Klik dan hier.

 

Stoppen met roken in Rotterdam

Stoppen met roken

 

Gastenboek

"stoppen met roken behandeling"

 

 

afvallen, gewichtsbeheersing, afslanken, lijnen, dieet in Rotterdam

Afvallen, dieet en gewichtsbeheersing

 

 

Active-air/Air-energy, geactiveerde zuurstoftherapie in Rotterdam

Zuurstoftherapie