Privacyverklaring: Klik hier
Keuzemenu stoppen met roken
Home
Zorgverzekeringen
Trainingen/Coaching
Lasertherapie
Bedrijven
Tarieven
Contact

Wordt een niet roker en stoppen met roken d.m.v een pijnloze laserbehandeling in Rotterdam.

Trainingen en coaching

Inschrijfformulier

 

Niet meer roken? Niet meer roken!!!

 

 

Hoe wordt u een niet roker?

 

De Methera methode is een succesvolle, eenmalige en pijnloze behandeling om te stoppen met roken, rokers worden geïnformeerd, gemotiveerd, behandeld en begeleid in hun poging om van het roken af te komen. Volgens onderzoeken zouden 9 van de 10 rokers eigenlijk wel willen stoppen.

 

 

Waarom gebeurt dat nou niet?

 

 

 

Wat doet Methera voor deze mensen?

 

 

De ervaring van mijn eigen rookverleden speelt gedurende de behandelperiode een grote rol, het feit dat ik mezelf volledig kan inleven in de problematiek van het stoppen is doorslaggevend bij het slagen van de stoppoging. Men stopt niet omdat men mijn kaartje of advertentie onder ogen krijgt. Men gaat er wel over nadenken en overwegen nadat men in een gesprek met mij de argumenten krijgt aangedragen om te stoppen.

 

 

Die argumenten kunnen zijn:

 

 

het vaakst zien wij oudere (50+) stoppers verschijnen, deze mensen gaan de gevolgen van het jarenlange roken aan de lijve ondervinden in deze lichamen is vaak al behoorlijke schade aangericht welke we dan alsnog proberen te bestrijden.

 

Bij jonge mensen leeft dat minder, “het is zo lekker en, mij kan niks gebeuren, ik ben nog jong” horen wij ze zeggen. Die naïviteit en onwetendheid breekt hen later op. (zie boven)

 

Kijk dan bv eens naar COPD, een verzamelnaam voor longziekten, deze ziekte ontwikkelt zich gedurende de periode tussen je 20ste en 40ste levensjaar, daar merk je niets van, het openbaart zich pas na je 40ste (50ste,60ste) en is onherstelbaar, het is niet te opereren en er zijn geen afdoende medicijnen tegen. 8 van de 10 rokers krijgen dit.

 

Een plattelandsdokter zij mij desgevraagd “ik zeg tegen jonge mensen, als je doorrookt en geluk hebt krijg je longkanker, want dan ga je dood, als je echter pech hebt krijg je een zgn. rokersbeen (door vernauwde bloedvaten) het moet stukje voor stukje worden geamputeerd, wij noemen dat een salamibeen” deze mensen leven nog jaren, met heel veel pijn door.

 

Mensen met (klein) kinderen roken gelukkig niet vaak in het bijzijn van kleine kinderen maar laten die kinderen wel verblijven in ruimten waar gerookt is. In tabak zitten 4000!! verschillende schadelijke stoffen waaronder teer, teer is zwaarder dan lucht en is dus niet zomaar verdwenen door even een bovenlichtje open te zetten, het blijft hangen op ong. 90 cm. hoogte, precies daar waar we die kleine in zijn/haar stoeltje neerzetten, en bij die kleintjes zijn de luchtwegen enz. nog zo ontzettend kwetsbaar.

 

STOP MET ROKEN!

 

Aanmelden voor spreekuur voor informatie en motivatie

 

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 

Wij bereiden je voor op een toekomst zonder sigaretten waarin

we je zullen begeleiden en helpen.

 

 

Bij Methera Lasertherapie Rotterdam kunt u ook terecht voor:

Neem contact met ons op via:

Tel.: 010 - 452 7413

of het contactformulier

 

Wilt u liever door ons gebeld worden?

Klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

Active-air/Air-energy, geactiveerde zuurstoftherapie in Rotterdam

Zuurstoftherapie