Privacyverklaring: Klik hier
Keuzemenu stoppen met roken
Home
Zorgverzekeringen
Trainingen/Coaching
Lasertherapie
Bedrijven
Tarieven
Contact

De nieuwe Pakje Kans training om te stoppen met roken, gezellig met een groep van 8 tot 12 gemotiveerde stoppers, dus stop met roken d.m.v deze leuke bijeenkomsten in Rotterdam.

Trainingen en coaching

Inschrijfformulier

 

Lees meer over de

vergoedingen

van de

zorgverzekeraars

 

 

Stoppen met roken in Rotterdam

 

De groeps- individuele trainingen en de telefonische coaching:

 

Groepstrainingen

 

Gedurende een periode van 3 maanden komt een groep van 8 tot 12 gemotiveerde stoppers in totaal 9 keer, ong. 1,5 uur per keer, bijeen. Gedurende deze bijeenkomsten doorlopen zij alle fases van het proces naar het stoppen met roken, (voorbereiden, stoppen, volhouden en terugvalpreventie) Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen uit nicotinevervangende middelen (kauwgom, zuigtabletten, pleisters) of medicijnen, de trainer zal u hierbij adviseren.

 

Persoonlijke begeleiding

 

De persoonlijke begeleiding van Methera bestaat uit een persoonlijk intakegesprek van ongeveer een uur en 3 vervolggesprekken van ongeveer dertig minuten, verspreid over drie maanden.

De persoonlijke begeleiding is gericht op gedragsverandering waarbij gebruik wordt gemaakt van motiverende gespreksvoering, zelfcontroletraining en terugvalpreventie

 

Telefonische coaching

 

De telefonische coaching van Methera bestaat uit een persoonlijk intakegesprek van een uur en vijf of zes vervolggesprekken van ongeveer vijftien minuten, verspreid over drie maanden.

De telefonische coaching is gericht op gedragsverandering waarbij gebruik wordt gemaakt van motiverende gespreksvoering, zelfcontroletraining en terugvalpreventie.

 

U wordt begeleid door een bevoegde en gecertificeerde trainer/coach welke is opgenomen in het kwaliteitsregister stoppen met roken.

 

De groeps- en individuele trainingen zijn ook in 2020 door vrijwel alle zorgverzekeraars opgenomen in het basispakket, de vergoedingen voor nicotinevervangers/medicijnen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket.

 

U kunt in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar nazien of het stoppen-met-rokenprogramma wordt verrekend met uw eigen risico.

 

Met het oog op de vergoeding van uw zorgverzekeraar is het belangrijk dat u navraag doet bij uw huisarts over mogelijke trajecten die u al heeft doorlopen in verband met gezondheidsklachten, (ook wel eerstelijns keten genoemd) zoals

 

Een aantal zorgverzekeraars verlangen een verwijzing door de huisarts. De trainer kan na uw aanmelding mogelijk nog verzoeken om een verwijsbrief van uw huisarts aan te leveren.

 

U kunt zich aanmelden voor de trainingen door:

 

Wij hebben "open" inschrijvingen, zowel overdag als in de avond. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn ontvangen zullen wij, in overleg met de deelnemers, een nieuwe training starten.

 

Bij Methera Lasertherapie Rotterdam kunt u ook terecht voor:

Neem contact met ons op via:

Tel.: 010 - 452 7413

of het contactformulier

 

Wilt u liever door ons gebeld worden?

Klik dan hier.

 

Stoppen met roken in Rotterdam

Stoppen met roken

 

Gastenboek

"stoppen met roken behandeling"

 

 

Active-air/Air-energy, geactiveerde zuurstoftherapie in Rotterdam

Zuurstoftherapie