EVEN VOORSTELLEN

 

Wie en wat is Methera Rotterdam? 

De naam Methera staat voor de Methode Henny Rademaker en is door hem opgericht in 2008 nadat hij zelf, na een hele rits aan vergeefse pogingen, succesvol met roken was gestopt met ondersteuning van de lasertherapie.  

Vele jaren had hij gerookt, tussendoor lange en korte periodes gestopt geweest, telkens weer terugval gehad, maar in 2008 snapte hij plotseling hoe het werkte!  

Door zich in de verslavingsproblematiek te verdiepen werd het hem allemaal duidelijk en heeft hij besloten om “lotgenoten” te gaan helpen bij het stoppen.  

Na diverse opleidingen zoals de laser- en gedragstherapie te hebben gevolgd, gekoppeld aan zijn verleden als ervaringsdeskundige is hij aan de slag gegaan. 

Iedere cliënt heeft zijn/haar eigen verhaal en wordt behandeld met empathie, inlevingsvermogen voor hun problemen. De persoonlijke aanpak is vaak doorslaggevend.   

Inmiddels duizenden behandelingen verder, waarbij Henny ook heel veel leerde van de verhalen van zijn cliënten, mag hij zichzelf een ervaren therapeut noemen die, zonder belerend of moraliserend te opereren, zijn kennis over de tabaksverslaving mag delen. 

Kijk ook even in het gastenboek.